Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. svibanj. 2019.

Raste broj članova Mreže kreativnih gradova Hrvatske

Sveta Nedelja se pridružila mreži ‘Kreativni gradovi Hrvatske’, kao 28. član – želimo im doborodošlicu i radujemo se suradnji.

Inovativnim pristupom, primjerice ukidanjem prireza i komunalne naknade za nove tvrtke u kreativnim djelatnostima, Sveta Nedelja nastoji potaknuti rast plaća i standarda, te stvarati privlačne uvjete za poduzetnike i stručnjake, ponajprije u kreativnim i kulturnim industrijama.
Prepoznajući trendove u suvremenoj ekonomiji, ne opredjeljuju se za određene proizvodne, uslužne ili agrarne djelatnosti, već u svim djelatnostima žele širom otvoriti vrata najkreativnijima i najinovativnijima.
Rezultati se vide, potvrđuju ih brojne uspješne tvrtke, visoka zaposlenost, pozitivni migracijski trendovi i brojni drugi konkretni pokazatelji.
Može se uistinu ustvrditi da Kreativna razvojna strategija Svete Nedelje nije tek “još jedan dokument u nizu”.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija