Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

23. lipanj. 2020.

Razina energetske učinkovitosti u Europi – sudjelujete u ispitivanju!

U tijeku je stručno istraživanje radi prikupljanja mišljenja o napretku politika energetske učinkovitosti u državama članicama EU u posljednje 3 godine. Primljeno je više od 400 odgovora iz cijele Europe, ali iz Hrvatske tek nekoliko, stoga ovim putem molimo za pomoć i sudjelovanje hrvatske gradove!

Istraživanje se provodi u okviru projekt Energy Efficiency Watch  4, koji je financiran iz programa HORIZON 2020, s ciljem pružanja podrške donositeljima politika u državama članicama EU u poboljšanju stupnja uspješne primjene instrumenata za energetsku učinkovitost.

Projekt namjerava razviti narative i priče na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini stvarajući šire razumijevanje višestrukih prednosti energetske učinkovitosti kao što su: poboljšanje kvalitete zraka, modernizacija zgrada, stvaranje radnih mjesta, zaštita klime i energetska sigurnost.

Odvojite 10 minuta svog vremena i ispunite anketu na linku www.energy-efficiency-watch.org/survey .

Svi odgovori će biti tretirani na povjerljiv način.

Hvala vam puno na vašem vremenu i uloženom doprinosu.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija