Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. ožujak. 2023.

REAL Mayors obuka za održivu urbanu mobilnost

REAL Mayors je modularan program obuke iz ključnih područja urbane i periurbane mobilnosti, prilagođen lokalnoj samoupravi i usmjeren na čelnike gradova i općina, kao i druge rukovoditelje te članove stručnih timova koji rade u lokalnim upravama. Program razvija i provodi REGEA u suradnji s EIT Urban mobility RIS Hub Hrvatska i drugim partnerima.

Program teži izgraditi kapacitete iz područja održive urbane mobilnosti, a prilagođen je svakom pojedinačnom prijavljenom gradu/općini.

Edukacijski program sastoji se od 7 modula: uvod; urbana mobilnost i energetska tranzicija; digitalizacija i urbana mobilnost budućnosti; integrirano planiranje za održivu urbanu mobilnost; priprema projekata urbane mobilnosti; uloga građana u projektima urbane mobilnosti; te inovacije u urbanoj mobilnosti.

Edukacije će se održati tijekom jeseni (od 1.9. do 15.12.2023.) s perspektivom nastavka i u 2024. godini. Kako bi edukacija bila posve prilagođena potrebama sudionika, svaki grad treba iskazati interes najmanje 2 mjeseca prije željenog datuma održavanja. Riječ je o besplatnoj edukaciji, pri čemu svaki grad može sam odabrati module koji bi mu bili najkorisniji.

Informacije o edukacijskom programu nalaze se u priloženoj brošuri, a dodatne upite i prijave povezane s REAL MAYORS programom pošaljite na adresu: pgrgasovic@regea.org.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija