Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. travanj. 2018.

“Regionalna konferencija o društvenoj uključenosti i (re)integraciji kroz Agendu 2030 i SDG” u Ljubljani

Koji su izazovi približavanja Agende 2030 i ciljeva održivog razvitka (SDG) lokalnoj zajednici, kako postići društvenu uključenost i kojim putem krenuti naprijed – sva su ta pitanja bila u središtu “Regionalne konferencije o društvenoj uključenosti i (re)integraciji kroz Agendu 2030 i SDG”, koja se održala 17. i 18. travnja u Brdu u Sloveniji.

Konferencija je pružila platformu za više od 120 lokalnih dionika, nevladinih organizacija i predstavnika s nacionalne razine kako bi (1) poboljšali uzajamno učenje o uspješno primijenjenim pristupima društvenoj uključenosti i (re) integraciji u zajednici, (2) povećali svijest o izazovima u JLS-ima i shvatili važnost suradnje unutar i između zemalja među različitim dionicima, (3) stvorili svijest o SDG-ima i migraciji, i (4) preporučili pristupe društvenoj uključenosti i (re) integraciji u obliku bottom-up pristupa.

Panel rasprava “Od teorije do prakse“ bavile se pitanjem približavanja Agende 2030 i ciljeva održivog razvoja (SDG) lokalnoj zajednici, dijeljenjem različitih iskustava u operacionalizaciji SDG-ova u različitim JLS-ovima te poboljšanjem usluga ranjivim skupinama.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija