Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. studeni. 2022.

Rezervirajte dane za Susret gradonačelnika i poduzetnika u Zadru 23., 24. i 25. studenoga!

U Zadru se 23., 24. i 25. studenoga održava 14. Susret gradonačelnika i poduzetnika, a u sklopu Susreta, u srijedu 23. studenoga, održavaju se sjednice Nadzornoga odbora, Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova.

Raspored i satnica sjednica Udruge gradova zakazanih za srijedu 23. studenoga:

14:00 Nadzorni odbor
15:00 Predsjedništvo
17:00 Skupština (Nisu potrebne punomoći! Uskoro ćemo poslati prijedlog dnevnog reda te materijale uz pojedine točke dnevnog reda.)

20:00 Službeno i svečano otvaranje 14. Susreta gradonačelnika i poduzetnika

24. studenoga (četvrtak)

10:00 Započinje tematski program Susreta

Teme Susreta o kojima će biti riječi u četvrtak i petak, dva udarna, tematska dana, aktualne su i zanimljive. Spomenimo neke od njih: upravljanje imovinom, participativno budžetiranje, digitalno i transparentno poslovanje, vodik i e-mobilnost, energetski izazovi, od otpada do energije…

Mjesto svih događanja je Zadar, Falkensteiner Punta Skala Resort.

Prijave za sudjelovanje i sve ostale informacije možete pronaći OVDJE.

Sudjelovanje gradonačelnika gradova članova Udruge gradova je besplatno, uz obaveznu prijavu prema uputama na prethodnoj poveznici.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija