Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. lipanj. 2018.

U Samoboru održan treći od četiri seminara o strukturiranom dijalogu

Mreža mladih Hrvatske i Udruga gradova u RH organizirali su u Samoboru treći od ukupno četiri predviđena seminara u sklopu projekta “Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene“.

40 sudionika seminara najprije je imalo priliku čuti što je to strukturirani dijalog i primjere njegove primjene u praksi, a zatim su i sami u grupnom radu definirali probleme u svojim lokalnim zajednicama i ponudili konkretna rješenja za rješavanje istih. U zaključnom dijelu pokrenula se rasprava o predloženim rješenjima te je predstavljena mogućnost financiranja tih ideja kroz Erasmus+ program.

Projekt je financiran od strane programa Erasmus+, a osim navedenih organizacija u projektu sudjeluje i Udruga općina u RH kao projektni partner.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija