12. travanj. 2016.

Savjetovanja o izmjenama propisa

U nastavku donosimo pregled aktualnih savjetovanja o izmjenama propisa od interesa za lokalnu samoupravu.

Savjetovanja je moguće pronaći na sljedećim poveznicama:

Tema savjetovanja je: Javno savjetovanje o Prijedlogu Pravilnika o turističkoj i ostaloj signalizaciji

Tema savjetovanja je: Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o financiranju vodnoga gospodarstva

Tema savjetovanja je: Savjetovanje o prijedlogu iskaza i nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina

Tema savjetovanja je: Nacrt Pravilnika o provedbi Podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije«, Podmjere 19.3. »Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a« i Podmjere 19.4. »Tekući troškovi i animacija« unutar Mjere 19 »Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Tema savjetovanja je: Prijedlog pravilnika o uvjetima koje moraju ispunjavati ovlaštene pravne osobe za obavljanje stručnih poslova u području planiranja civilne zaštite