Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. listopad. 2016.

Seminar međusektorske suradnje po pitanju mladih u Budvi

U Budvi u Crnoj Gori se, u organizaciji Partnerstva za mlade Vijeća Europe i Europske komisije, 26. i 27. listopada održao seminar pod nazivom Getting Across, s temom međusektorske suradnje na temu mladih.

Seminar je okupio 50-ak sudionika različitog profila s područja zapadnog Balkana, koji su dolazili iz javnog i civilnog sektora, vijeća/savjeta mladih i sl. Iz Hrvatske su za tu priliku sudjelovali predstavnici Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalnu politiku, Udruge gradova u RH, Infozone iz Splita i Grada Lepoglave.

Kroz dva dana seminara analizirano je studijsko istraživanje o mladima na području zapadnog Balkana te su kreirane konkretne preporuke svim dionicima u radu s mladima, kao i konkretne akcije na lokalnoj razini. Rezultate navedenog objavit ćemo naknadno.

Vrijedi spomenuti i kako je među primjerima dobre prakse međusektorske suradnje na području mladih, u Budvi prezentirana i Obuka članova savjeta mladih koju provodi Udruga gradova u RH, a interes za provedbu Obuke pokazale su i neke od zemalja sudionica.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija