Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. svibanj. 2016.

Sjednica Predsjedništva održana u Kninu

Predsjedništvo Udruge gradova održalo je u Kninu 4. svibnja svoju jedanaestu sjednicu.

Na radnom dijelu sjednice raspravljano je o problematici rekonstrukcije i modernizacije javne rasvjete u gradovima u Republici Hrvatskoj,  temi koju je gradonačelnicima predstavio  Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (Regea), a Predsjedništvo je razmotrilo prijedloge za pokretanje postupka ocjene ustavnosti Zakona o obrani i Zakona o upravljanju državnom imovinom, odlučilo o uplati dopunskog uloga Etičnoj banci u osnivanju te podržalo organizaciju dvodnevnog savjetovanja za gradonačelnike i pročelnike početkom srpnja u Rapcu.

Udruga gradova uključila se iznosom od 15.000 kn u Akciju obnove Vodotornja u Vukovaru, a obnovu će podržati i sudjelovanjem u akciji koju organizira Grad Zagreb 15. svibnja 2016.

Dodana je vrijednost kninske sjednice što je gradonačelnicima predstavljena monografija Pet hrvatskih kraljevskih gradova koja je iznimno vrijedan doprinos razumijevanju i poznavanju povijesti i tradicije Knina, Solina, Biograda na Moru, Nina i Tomislavgrada.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija