Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. svibanj. 2015.

Sjednica Predsjedništva Udruge gradova u Ogulinu 1. srpnja

Sedma sjednica Predsjedništva Udruge gradova u Republici Hrvatskoj održat će se u srijedu 1. srpnja u Ogulinu s početkom u 12 sati, u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, Bernardina Frankopana broj 7.

Molimo vas da rezervirate termin i prisustvujete sjednici, a gradonačelniku Ogulina, gosp. Juri Turkoviću, zahvaljujemo na pozivu i domaćinstvu.

Poziv s prijedlogom dnevnoga reda sjednice te svi materijali uz pojedine točke dnevnoga reda bit će pravodobno dostavljeni članovima Predsjedništva Udruge te predsjedniku Nadzornoga odbora.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija