Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. studeni. 2015.

Sjednice Nadzornog odbora, Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova

Sjednice Nadzornog odbora, Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova održavaju se u sklopu Susreta gradonačelnika i poduzetnika u Tuhelju.

Sjednica Nadzornog odbora održava se u četvrtak 19. studenoga u 14.30 sati.

Sjednica Predsjedništva održava se u četvrtak 19. studenoga u 17.30 sati.

Sjednica Skupštine održava se u petak 20. studenoga u 14.30 sati. Napominjemo da nije potrebna punomoć za prisustovanje sjednici.

Pozivi s prijedlogom dnevnog reda te materijali uz pojedine točke dnevnoga reda već su dostavljeni gradonačelnicama i gradonačelnicima, a ostatak materijala uz preostale točke poslat ćemo ovih dana.

Molimo vas da izvršite prijave na sjednice tijela Udruge, odnosno da se registrirate za sudjelovanje na Susretu gradonačelnika i poduzetnika.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija