Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. travanj. 2015.

Sjednice Predsjedništva i Nadzornoga odbora Udruge gradova 29. travnja u Slavonskome Brodu

Šesta sjednica Predsjedništva Udruge gradova i treća sjednica Nadzornoga odbora Udruge održavaju se u srijedu 29. travnja u Slavonskome Brodu u zgradi Gradske vijećnice, Vukovarska ulica br. 1.

Udruga gradova nastavlja sa započetom praksom održavanja sjednica tijela Udruge diljem Lijepe naše.

Nakon Rijeke, Umaga, Novalje i Šibenika, domaćin će ovoga puta biti Grad Slavonski Brod kojem zahvaljujemo na pozivu i domaćinstvu.

Treća sjednica Nadzornoga odbora održat će se 29. travnja u 15 sati, a sama sjednica Predsjedništva Udruge započet će u 16 sati u Gradskoj vijećnici.

Pozivi i dnevni redovi te materijali uz pojedine točke dnevnoga reda bit će dostavljeni gradonačelnicima početkom sljedećeg tjedna.

 

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija