Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. lipanj. 2020.

Smart City webinar – Digitalno povezivanje

Danas, u srijedu 17. lipnja 2020. godine u 15 sati održava se četvrti od šest smart city webinara u organizaciji Veleposlanstva SAD u Hrvatskoj i Makedoniji. Tema ovog webinara je digitalno povezivanje. Link za pristup i više informacija možete naći u ovom članku.

Predstavnici američkih poduzeća Avigilon Solutions, CISCO, Jacobs,  Microsoft, Motorola Solutions i  RapidSOS,  će govoriti o važnosti digitalnog povezivanja unutar pametnih gradova i načinu partnerstva koje ostvaruju s gradovima. Očekujemo sudionike iz svih zemalja SEE regije te se nadamo zanimljivom razgovoru o trendovima i mogućim regionalnim suradnjama.

Kako biste se priključili webinaru, molim Vas kliknite na ovaj link.

U ovoj seriji Smart City Webinara bit će još dva Webinara s temama:  rasvjeta (24.6.) i okoliš (1.7.). Na ovim stranicama ćemo objaviti link za priključenje nekoliko dana prije održavanja svakog seminara.

Više o seminaru i predavačima:

 

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija