Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. listopad. 2009.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj je dobila odobrenje za provedbu Programa izobrazbe u području javne nabave te je evidentirana u Registru nositelja programa www.javnanabava.hr

U skladu s Uredbom o oblicima, načinima i uvjetima izobrazbe (NN 43/09) od 1. siječnja 2010. godine u provedbi postupaka javne nabave mora sudjelovati osoba koja je završila specijalistički program izobrazbe i stekla propisano uvjerenje.

Stoga Udruga gradova provodi petodnevni specijalistički program izobrazbe u području javne nabave po povlaštenim uvjetima za svoje članove, odnosno, tržišnim uvjetima za sve ostale zainteresirane sudionike.

Specijalistička izobrazba je prema Zakonu o javnoj nabavi preduvjet za stjecanje uvjerenja o osposobljenosti za pripremu i provedbu postupaka javne nabave (iznad 300.000 kn za robu i usluge odnosno 500.000 kn za radove), te za pristupanje provjeri znanja pri Upravi za sustav javne nabave.

PROGRAM IZOBRAZBE I PREDAVAČI

Izobrazba prema propisanom programu održava se u Rijeci, na adresi Verdijeva 11, od 02. do 07. studenog, u vremenu od 8,15 do 16,00 sati. POPUNJENA GRUPA

Zbog velikog interesa za specijalistički program izobrazbe Udruga gradova priprema održavanje regionalnih programa izobrazbe. Po završetku priprema na web stranicama Udruge objavit će se termini, lokacije, uvjeti i detaljne informacije o postupku prijave za sudjelovanje u programu.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija