Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. travanj. 2022.

Šteta bi bilo da propadne…mogućnost prijave vašeg grada za nagradu Green Prix

Tko će, ako ne gradovi, pokrenuti zelene promjene? Prijavite se za Green Prix nagradu koju će dobiti gradovi, pokretači zelenih promjena, koji su svojom aktivnošću i projektima ostvarili najveći korak u provedbi klimatskih ciljeva na svom području.

Objavljen je natječaj za Nacionalnu nagradu za okoliš 2022. – Green Prix, koja se organizira u partnerstvu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Greencajt festivala i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Tako se do 2. svibnja za Green Prix mogu prijaviti svi koji su uspješno pridonijeli zaštiti okoliša i postizanju klimatskih ciljeva.

Pet kategorija u kojima se fizičke i pravne osobe mogu prijaviti su:

Zelena kampanja (najbolja kampanja kojom se promiču klimatski ciljevi),
Zelena inovacija (najbolja inovacija koja doprinosi klimatskim ciljevima, odnosno smanjenju emisija stakleničkih plinova i prilagodbi klimatskim promjenama),
Dekarboniziraj zajednicu (nagrađuju se fizičke i pravne osobe koje su svojom aktivnošću doprinijele postizanju klimatskih ciljeva u široj zajednici),
Lokalna i područna samouprava kao pokretači zelenih promjena (nagrađuju se jedinice lokalne i područne samouprave koje su svojom aktivnošću i projektima ostvarile najveći korak u provedbi klimatskih ciljeva na svom području) i
Obrazovanje za klimatsku budućnost (projekti i aktivnosti provedene unutar odgojno-obrazovnih ustanova na temu klimatskih promjena).

Svi zainteresirani promotori održivijeg stila življenja i poslovanja mogu se prijaviti na: https://greencajt.hr/green-prix/

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija