Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. svibanj. 2016.

Stručno savjetovanje o pomorskom dobru

Obavještavamo vas da su u tijeku prijave na savjetovanje Kako financirati projekte na pomorskom dobru koje će se održati u Rijeci u Hotelu Jadran 4*, dana 08.06.2016. god. u vremenu od 10 do 16:00 sati.
Kome je ovo savjetovanje namijenjeno: državnoj, regionalnoj i lokalnoj samoupravi, financijskim institucijama, davateljima koncesija, koncesionarima, sudionicima u razvoju projekata, osigurateljima, savjetnicima i odvjetnicima.

Program savjetovanja::

  • Načini financiranja (projektno financiranje, financiranje stjecanja udjela u nositelju projekta, korporativno financiranje)
  • Koncesijski ugovor i analiza
  • Oblik, dokumentacija, rizici i instrumenti osiguranja financiranja
  • Rasprava, razmjena iskustava, pitanja i odgovori

Zbog ograničenog broja sudionika POZIVAMO sve zainteresirane da svoje prijave dostave što ranije i ujedno iskoriste pogodnost snižene kotizacije na ime rane prijave izvršene do 17. svibnja 2016.. Krajnji rok za prijave i uplate je 03. lipanj 2016.

Detaljnije o programu i ostalim informacijama u vezi savjetovanja možete pronaći na portalu www.pomorskodobro.com.

Biografija predavača >>

Prijave i kotizacija

 

 

28.04.2016. usvojen je Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama

Vlada Republike Hrvatske usvojila je Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama s konačnim prijedlogom Zakona.

Predložene izmjene imaju za cilj da prenesu nadležnost Vlade Republike Hrvatske za davanja koncesija u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra u posebnim rezervatima na regionalnu samoupravu (županije).

Pročitajte članak >>

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija