Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. lipanj. 2021.

Studijska posjeta Islandu u organizaciji časopisa Komunal

Časopis Komunal organizira studijsku posjetu Islandu, posebnoj zemlji mnogih zanimljivosti čiji je komunalni sektor…za poželjeti “iskopirati”.

Časopis Komunal organizira studijsku posjetu Islandu s letom iz Budimpeste. Predviđene su posjete JLS, komunalnoj infrastrukturi i nadležnim institucijama.

Dolazak i komunalno razgledavanje Budimpeste (vode, otpad i ostalo), planirano je 09.07., a let za Reykjavik 10.07. s povratnim letom 13.07.

Predviđena cijena studijske posjete na razini je ranijih, vrlo uspješnih i zanimljivih posjeta Skandinaviji koje je Komunal organizirao prethodnih godina.

Za sva dodatna pitanja molimo obratite se na info@komunal.hr.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na studijskoj posjeti, pretprijavu ili informacije mozete dobiti na telefon 098215514 ili mailom na kristina@komunal.hr.

Organizator napominje kako je uvjet za sudjelovanje na studijskoj posjeti posjedovanje COVID putovnice (cijepljeni s dvije doze, preboljeli ili s negativnim PCR testom).

Program:

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija