Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. listopad. 2022.

Studijsko putovanje u Bavarsku na temu: Održive tehnologije za zbrinjavanje i oporabu otpada

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora od 28.11. do 1.12.2022. organizira studijsko putovanje na temu modernih rješenja za zbrinjavanje i oporabu otpada koje će se održati na području Slobodne države Bavarske, u okviru projekta “Bayern – Fit for Partnership”

Studijsko je putovanje organizirano u okviru projekta “Bayern – Fit for Partnership” po nalogu Bavarskog ministarstva gospodarstva, ruralnog razvoja i energetike i Društva za promicanje suradnje Slobodne države Bavarske “Bayern International” te u suradnji s tvrtkom em&s GmbH.

Ciljna skupina:

Događanje je namijenjeno svim komunalnim tvrtkama, javnim i privatnim poduzećima koja se bave zbrinjavanjem i oporabom otpada te predstavnicima projektnih i inženjerskih ureda te strukovnih udruženja.

Broj sudionika je ograničen.

Rok za prijavu je 7. studenoga 2022., a o potvrdi sudjelovanja odlučuju partneri iz Bavarske na temelju ispunjene prijavnice. Prijavnica_HR

Kotizacija:

Sudionici iz Hrvatske sami snose troškove puta (transfer) i plaćaju paušalni trošak od 195,00 EUR + pdv koji pokriva smještaj, prehranu i transfer unutar Bavarske za sve dane putovanja. Ako tvrtka želi poslati više od jednog sudionika, svaki sljedeći plaća 550 EUR + pdv.

Program:
Program_Studijsko putovanje

Prijevod na hrvatski osiguran je tijekom cijelog trajanja putovanja.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija