Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. lipanj. 2016.

Svibanjski broj biltena Odbora regija – online!

Na stranicama Odbora regija objavljen je novi broj mjesečnog e-biltena u kojem možete pročitati vijesti te informacije o aktivnostima Odbora te tematske članke iz regija i gradova Europske unije.

Online izdanje možete pročitati ovdje te se istodobno predbilježiti za primanje e-mail informacija o budućim izdanjima biltena.

Podsjećamo, svi zainteresirani gradovi koji bi svoje vijesti o provedenim ili aktivnim EU projektima (kao i druge vijesti, mišljenja ili komentare na EU politike i zbivanja) objavljivali u biltenu mogu nam se jave do 17. lipnja (ili 15. svakog ostalog mjeseca) na e-mail marko@udruga-gradova.hr.

Primaju se kratki tekstovi (duljine do 1,5 autorske kartice) s pratećim slikovnim ili fotografskim prilogom. Za dodatna pitanja slobodno obratite se uredu Udruge gradova.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija