Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. rujan. 2021.

Svjetlosno onečišćenje – izrada pravilnika – tražimo predstavnika Udruge

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja zatražilo je da predložimo člana Radne skupine za izradu pravilnika temeljem Zakona o zaštiti od svjetlosnog onečišćenja.

Radna skupina bavit će se izradom pravilnika koje ministar donosi na temelju odredbi članka 10., odnosno članka 12. Zakona.

Članak 10. stavka 3. Zakona propisuje sljedeće: “Način mjerenja rasvijetljenosti okoliša, sadržaj i način izrade izvješća o provedenom mjerenju te način mjerenja radi utvrđivanja razine rasvijetljenosti propisuju se pravilnikom koji donosi ministar, uz prethodno mišljenje ministra nadležnog za poslove prostornog uređenja i gradnje.”

Članak 12. u stavku 9. propisuje da se “Sadržaj, format i način dostave plana rasvjete propisuju pravilnikom koji donosi ministar, uz prethodno mišljenje ministra nadležnog za poslove prostornog uređenja i gradnje.”

Prijavu zainteresirane (i kvalificirane) osobe očekujemo na info@udruga-gradova.hr najkasnije do 13. rujna!

Svjetlosno onečišćenje – pravilnici – predstavnik Udruge gradova

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija