Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. travanj. 2024.

Svjetski urbani forum (WUF12) u Kairu – otvorene prijave za događanja (evente)

Svjetski urbani forum (World Urban Forum) održat će se u studenome ove godine u Kairu. Svi zainteresirani mogu u svojstvu partnera nominirati događanje u vlastitoj organizaciji u jednoj od šest kategorija najkasnije do 22. travnja 2024. Prijava događanja i sudjelovanje na forumu su besplatni.

Od 4. do 8. studenoga 2024. godine u Kairu u Egiptu održat će se Dvanaesto zasjedanje u okviru Programa Ujedinjenih naroda za ljudska naselja (UN-Habitat) odnosno 12. Svjetski urbani forum (WUF12). WUF12 će se usredotočiti na provedbu ciljeva održivog razvoja (SDGs) na lokalnoj razini, razmatrajući mjere i inicijative usmjerene na suzbijanje globalnih izazova koji utječu na svakodnevni život ljudi, s naglaskom na nedostupno (nepriuštivo) stanovanje, povećanje troškova života, klimatske promjene i aktualne sukobe u svijetu.

Prijava događanja i sudjelovanje na forumu su besplatni.

Svi zainteresirani mogu u svojstvu partnera nominirati događanje u vlastitoj organizaciji u jednoj od sljedećih šest kategorija:

  1. Događaji umrežavanja (Networking events)
  2. Glasovi gradova (Voices from Cities)
  3. Ciljevi održivog razvoja na djelu (SDGs in Action)
  4. Urbana knjižnica (Urban Library)
  5. Jedan UN (ONE UN)
  6. Osposobljavanje (Training events)

Naknadno će biti otvorene prijave za Urbanu izložbu (Urban Expo) i Urbanu kinematografiju (Urban Cinema).

Zainteresirani dionici najprije se moraju prijaviti u novi sustav upravljanja globalnim događajima (GEMS) UN-Habitat-a, a zatim se registrirati za WUF12 kako bi mogli nominirati svoja događanja u okviru foruma. Uvjeti za prijavu događanja i druge informacije o događanjima dostupne su ovdje.

Rok za prijavu događanja je 22. travnja 2024. godine.

Upite vezane uz registraciju na forum i prijavu događanja možete poslati na: unhabitat-events@un.org
Za opće upite možete kontaktirati: unhabitat-wuf@un.org

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija