03. veljača. 2021.

Tražimo predstavnika Udruge gradova

Kreće izrada Nacionalnog plana razvoja sustava obrazovanja za razdoblje 2021.-2027. te Akcijskog plana za njegovu provedbu pa smo pozvani sudjelovati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obratilo nam se sa zamolbom za imenovanjem člana i zamjene koji će aktivno sudjelovati u radu Radne skupine za izradu Nacrta Nacionalnog plana razvoja sustava obrazovanja za razdoblje 2021.-2027. godine i Nacrta Akcijskog plana za provedbu Nacionalnog plana razvoja sustava obrazovanja za razdoblje od 2021. do 2027. godine, za razdoblje od 2021. do 2023. godine.

Molimo da svoj prijedlog dostavite do 8. veljače 2021. putem info@udruga-gradova.hr

Zamolba za imenovanjem_Nacionalni plan razvoja sustava obrazovanja 2021.-2027.