31. siječanj. 2024.

Treća radionica Climate Leaders programa

Nakon dvije uspješno održane radionice na teme znanosti iza klimatskih promjena i financiranja klimatskih projekata, Regionalna energetsko-klimatska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) poziva zainteresirane predstavnike gradova na novu radionicu koju organizira u okviru projekata REMARKABLE Climate Leaders i GreenScape CE.

Iduća radionica „Planiranje klimatske neutralnosti“ održat će se 13. veljače 2024. godine od 10:00 do 11:30 sati putem Microsoft Teams platforme. Kroz radionicu predstavnici REGEA-e obradit će teme kao što su izrada Planova klimatske neutralnosti, implementacija planiranih mjera u prostorno-planske dokumente te načine uključivanja građana u proces planiranja i provedbe projekata. Radionica će se zaključiti najavom za nadolazeći Hackathon koji se planira u prvoj polovici 2024. godine.

Sve zainteresirane za sudjelovanje molimo da se registriraju na poveznici: https://forms.gle/e2zMRoD6dkmLXW8G9

Cilj Climate Leadership programa je pružanje podrške čelnicima diljem Europe u postizanju klimatske neutralnosti do 2050. godine.

Program radionice: