Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. siječanj. 2024.

Treća radionica Climate Leaders programa

Nakon dvije uspješno održane radionice na teme znanosti iza klimatskih promjena i financiranja klimatskih projekata, Regionalna energetsko-klimatska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) poziva zainteresirane predstavnike gradova na novu radionicu koju organizira u okviru projekata REMARKABLE Climate Leaders i GreenScape CE.

Iduća radionica „Planiranje klimatske neutralnosti“ održat će se 13. veljače 2024. godine od 10:00 do 11:30 sati putem Microsoft Teams platforme. Kroz radionicu predstavnici REGEA-e obradit će teme kao što su izrada Planova klimatske neutralnosti, implementacija planiranih mjera u prostorno-planske dokumente te načine uključivanja građana u proces planiranja i provedbe projekata. Radionica će se zaključiti najavom za nadolazeći Hackathon koji se planira u prvoj polovici 2024. godine.

Sve zainteresirane za sudjelovanje molimo da se registriraju na poveznici: https://forms.gle/e2zMRoD6dkmLXW8G9

Cilj Climate Leadership programa je pružanje podrške čelnicima diljem Europe u postizanju klimatske neutralnosti do 2050. godine.

Program radionice:

 

 

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija