Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. studeni. 2016.

U 2016. godini provedeno 17 Obuka članova savjeta mladih

Obukom u mjestu Krapje, u sklopu Parka prirode Lonjsko polje, u Sisačko-moslavačkoj županiji, završili smo s programom Obuka članova savjeta mladih za 2016. godinu.

U ovoj godini održano je ukupno 17 Obuka u isto toliko gradova i općina iz 13 županija. Sudjelovala su ukupno 303 sudionika – članova savjeta mladih s lokalne i regionalne razine, predstavnika predstavničke i izvršne vlasti, stručnih službi, organizacija mladih i za mlade te zainteresiranih pojedinaca.

Svi oni, putem evaluacije, ocijenili su Obuku prosječnom ocjenom 4.88! Na tome smo izuzetno zahvalni i to nas čini ponosnima. Sve prijedloge uzeli smo u obzir i ukomponirat ćemo ih u program kako bi Obuku učinili još boljom.

Zajedno s prošlom godinom, kada smo počeli s provedbom Obuke, ovi brojevi čine ukupno 26 obuka u 19 županija s gotovo 500 sudionika! Podsjetimo, partneri na ovom projektu su Zaklada Friedrich Ebert i Hrvatska zajednica županija.

S Obukama nastavljamo sljedeće godine, a otvoreni smo za sve prijedloge oko lokacija održavanja Obuka, kao i eventualnih poboljšanja samog sadržaja.

Sve informacije oko Obuke možete provjeriti na http://obukasm.weebly.com/ 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija