30. studeni. 2016.

U 2016. godini provedeno 17 Obuka članova savjeta mladih

Obukom u mjestu Krapje, u sklopu Parka prirode Lonjsko polje, u Sisačko-moslavačkoj županiji, završili smo s programom Obuka članova savjeta mladih za 2016. godinu.

U ovoj godini održano je ukupno 17 Obuka u isto toliko gradova i općina iz 13 županija. Sudjelovala su ukupno 303 sudionika – članova savjeta mladih s lokalne i regionalne razine, predstavnika predstavničke i izvršne vlasti, stručnih službi, organizacija mladih i za mlade te zainteresiranih pojedinaca.

Svi oni, putem evaluacije, ocijenili su Obuku prosječnom ocjenom 4.88! Na tome smo izuzetno zahvalni i to nas čini ponosnima. Sve prijedloge uzeli smo u obzir i ukomponirat ćemo ih u program kako bi Obuku učinili još boljom.

Zajedno s prošlom godinom, kada smo počeli s provedbom Obuke, ovi brojevi čine ukupno 26 obuka u 19 županija s gotovo 500 sudionika! Podsjetimo, partneri na ovom projektu su Zaklada Friedrich Ebert i Hrvatska zajednica županija.

S Obukama nastavljamo sljedeće godine, a otvoreni smo za sve prijedloge oko lokacija održavanja Obuka, kao i eventualnih poboljšanja samog sadržaja.

Sve informacije oko Obuke možete provjeriti na http://obukasm.weebly.com/