Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. travanj. 2019.

Udruga gradova i ove godine u Coca-Colinom projektu “Od izvora do mora”

Coca-Cola, uz podršku Udruge gradova u RH, provodi društveno odgovorni projekt “Od izvora do mora”, usmjeren na čuvanje i čišćenje područja uz hrvatske vode – rijeke, jezera i obalu Jadranskog mora. U sklopu ovoga projekta Coca-Cola diljem Hrvatske potiče i podržava akcije čišćenja obala od ambalažnoga i drugoga otpada te u suradnji s nevladinim udrugama i partnerima projekta podiže svijest građana o važnosti odgovornoga odlaganja ambalaže i čuvanja okoliša.

Projekt “Od izvora do mora” nastavlja se i u 2019. godini te će Coca-Cola u nadolazećoj, drugoj, sezoni od travnja do studenoga osigurati operativnu podršku za ukupno 20 akcija čišćenja, čime se u odnosu na proteklu godinu želi povećati utjecaj projekta.

Njihovu provedbu nastavljamo pratiti putem mrežne stranice projekta www.odizvoradomora.hr, a najuspješniji će biti nagrađeni novčanim iznosima od 15000, 10000 i 5000 kuna koji će biti dodijeljeni u studenom, na kraju drugog ciklusa projekta.

Više informacija objavit ćemo uskoro.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija