Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. svibanj. 2014.

Uključivanje zainteresirane stručne javnosti u donošenje Pravilnika o biciklističkoj infrastrukturi

Grad Koprivnica, Sindikat biciklista i ODRAZ kao Tajništvo hrvatskog CiViNET-a pozivaju vas da se priključite inicijativi za donošenje Pravilnika o uvjetima za projektiranje i izgradnju biciklističkih staza i traka.

Grad Koprivnica, Sindikat biciklista i ODRAZ koji obnaša dužnost Tajništva hrvatskog CIVINET-a pozivaju vas da podržite i sudjelujete u inicijativi “Ubrzajmo donošenje Pravilnika o uvjetima za projektiranje i izgradnju biciklističkih staza i traka”.  Svoj pristanak za sudjelovanjem potrebno je potvrditi na e-mail: grad.koprivnica@koprivnica.hr kako bi se što prije mogao sastaviti i uputiti dopis nadležnom Ministarstvu.

Više o samoj inicijativi pročitajte u sljedećim dokumentima:

koprivnica dopis-pravilnik bic. infrastruktura

Sindikat_biciklista_CIVINET_inicijativa_pravilnik

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija