19. svibanj. 2014.

Uključivanje zainteresirane stručne javnosti u donošenje Pravilnika o biciklističkoj infrastrukturi

Grad Koprivnica, Sindikat biciklista i ODRAZ kao Tajništvo hrvatskog CiViNET-a pozivaju vas da se priključite inicijativi za donošenje Pravilnika o uvjetima za projektiranje i izgradnju biciklističkih staza i traka.

Grad Koprivnica, Sindikat biciklista i ODRAZ koji obnaša dužnost Tajništva hrvatskog CIVINET-a pozivaju vas da podržite i sudjelujete u inicijativi “Ubrzajmo donošenje Pravilnika o uvjetima za projektiranje i izgradnju biciklističkih staza i traka”.  Svoj pristanak za sudjelovanjem potrebno je potvrditi na e-mail: grad.koprivnica@koprivnica.hr kako bi se što prije mogao sastaviti i uputiti dopis nadležnom Ministarstvu.

Više o samoj inicijativi pročitajte u sljedećim dokumentima:

koprivnica dopis-pravilnik bic. infrastruktura

Sindikat_biciklista_CIVINET_inicijativa_pravilnik