Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. siječanj. 2023.

Upitnik o kapacitetima gradova za integrirano energetsko, klimatsko i prostorno planiranje

Pozivamo vas da sudjelujte u ispitivanju koje želi identificirati ključne nedostatke u kapacitetima jedinica lokalne samouprave za provedbu integriranog energetskog, klimatskog i prostornog planiranja. Pomozite koordinatoru projekta, Regionalnoj energetskoj agenciji Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), u prikupljanju vrijednih podataka koje će iskoristiti za izradu programa jačanja kapaciteta za gradove.

Projekt IN-PLAN, financiran sredstvima programa LIFE, ima za cilj razviti, testirati i implementirati praksu integriranog energetskog, klimatskog i prostornog planiranja koji će jedinicama lokalne i regionalne samouprave omogućiti učinkovitu provedbu svojih planova održivog razvoja te sprječavanja i prilagodbe na učinke klimatskih promjena.

Pristup projekta IN-PLAN sastoji se od sljedećih elemenata:

  1. integriranje energetskog, klimatskog i prostornog planiranja (kao i drugih elemenata planiranja, poput mobilnosti, infrastrukture itd.);
  2. osiguravanje predanosti na svim političkim razinama (vertikalnom integracijom procesa planiranja); i
  3. usklađivanje uključenih mjera s posebnim namjenskim lokalnim i regionalnim proračunskim linijama.

Pristupite kratkom upitniku na engleskom jeziku.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija