07. siječanj. 2020.

Upitnik o Teritorijalnoj agendi EU-a

Pozivamo gradske dužnosnike i službenike na sudjelovanje u ispitivanju o reviziji Teritorijalne agende Europske unije kojeg je pripremila Finska u okviru svog predsjedanja EU-om.

Istraživanje je podijeljeno u dva dijela A i B. Odjeljak A službeno je istraživanje finskog predsjedništva. Namjera odjeljka A je informirati dionike o procesu revizije Teritorijalne agende i prikupiti povratne informacije za daljnji razvoj dokumenta. Odjeljak B znanstveno je istraživanje koje će se koristiti u magistarskom radu o ulozi Teritorijalne agende u postizanju teritorijalne kohezije u Europi. Namjera teze je istražiti kako dionici na različitim razinama vide ulogu obnovljene Teritorijalne agende i koja su očekivanja u pogledu efikasnosti, učinka i korisnosti. Odjeljak A sastoji se od pitanja od 1 do 11. Odjeljak B sastoji se od pitanja od 12 do 20.

Upitnik je izrađen na engleskom jeziku i možete mu pristupiti na poveznici: https://link.webropolsurveys.com/S/672ACDC489576624

Svi odgovori će se obrađivati ​​u skladu s Općim propisima EU o zaštiti podataka. Prikupljene podatke odjeljka A pohranit će finsko predsjedništvo tijekom izrade nove Teritorijalne agende do kraja 2020. godine. Pohranjene informacije analizirat će se za daljnji razvoj nove Teritorijalne agende i za potrebe znanstvenog istraživanja koje se odnose na magistarski rad.

Molimo pošaljite svoje odgovore najkasnije do 31. siječnja 2020. Za sve dodatne informacije obratite se Nelli Nyberg (ime: prezime (at) ym.fi) Ministarstva okoliša. Za dodatne informacije o reviziji posjetite https://territorialagenda.eu/renewal.html