Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. studeni. 2023.

Uplift akademija za “lokalce budućnosti”

Nastavno na uspješan Uplift program putem kojeg Mastercard u suradnji s Algebrom već tri sezone educira mikro, male i srednje poduzetnike, ove godine po prvi put pokreću Uplift akademiju+ za edukaciju dužnosnika i službenika općina, gradova i županija diljem Hrvatske. Prilika je da se uključite!

Za razvoj društva važna je komunikacija i suradnja između vlasti i stupova lokalnog gospodarstva – mikropoduzeća te malih i srednjih poduzeća.

Kako bi poduzetnici imali okruženje u kojem će njihov poslovni rast biti prepoznat i koristan, potrebna je lokalna zajednica koja im pruža potporu u tom razvoju.

Stjecanje tih novih i suvremenih znanja srž je Uplift akademije +, a glavna područja edukacije su digitalna transformacija i pismenost, zelena tranzicija i upravljanje podacima.

Prijave su otvorene do 15. prosinca 2023., a prijavljuju se putem ove poveznice https://uplift.hr/uplift-akademija-plus/

Sve dodatne informacije možete pronaći u objavi kojom su otvorene prijave uplift.hr/edukacija/pokrecemo-uplift-akademiju-edukaciju-namijenjenu-lokalnim-duznosnicima-koja-za-cilj-ima-pomoci-im-razvijati-prosperitetne-sredine-diljem-hrvatske

Uplift akademija+_brošura

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija