Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. svibanj. 2015.

Usvojena Strategija razvoja društvenog poduzetništva

Vlada Republike Hrvatske na 226. sjednici održanoj 30. travnja 2015. godine usvojila je Strategiju razvoja društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2015. do 2020.

Strategija će, nadajmo se, predstavljati prekretnicu i bitan pomak u stvaranju i provedbi javne politike za društveno poduzetništvo.

Tekst usvojene Strategije u čijoj su izradi sudjelovali i predstavnici naše Udruge, možete pronaći na sljedećoj vezi:

https://vlada.gov.hr/UserDocsImages//Sjednice/2015/226%20sjednica%20Vlade//226%20-%207.pdf

Više o Strategiji te više konkretnih primjera koji će nam pomoći osvijestiti društveno poduzetništvo kao zanemarenu, no izrazito snažnu kategoriju, možete čuti na Konferenciji koju Udruga gradova i partneri organiziraju u Zagrebu 10. lipnja (više u najavama događanja).

 

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija