Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. srpanj. 2019.

Usvojeni Zaključci o Pozivu “za sortirnice”

U Udruzi gradova 17. srpnja 2019. održan je sastanak predstavnika gradova i komunalnih poduzeća te usvojeni Zaključci koje smo odmah i uputili nadležnom Ministarstvu.

Nastavno na Poziv “Izgradnja i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i drugih materijala” objavljen s ciljem pružanja potpore jedinicama lokalne samouprave u obliku dodjele bespovratnih sredstava koja će se koristiti za izgradnju i/ili opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog otpada iz komunalnog otpada, u Udruzi je održan sastanak predstavnika gradova i komunalnih poduzeća iz Crikvenice, Zadra, Belog Manastira, Gospića, Rovinja, Pazina, Rijeke, Samobora, Križevaca, Karlovca i Osijeka.

Sastanak je organiziran stoga što je više gradova, članova naše Udruge, ocijenilo je da Poziv sadrži nekoliko spornih momenata koji će u budućnosti, uzrokovati probleme i troškove gradovima.

Na sastanku su jednoglasno usvojeni konkretni i utemeljeni zaključci koje možete pročitati:

ZAKLJUČCI UDRUGA GRADOVA – sortirnice 17.07.19.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija