Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. svibanj. 2012.

Vijeće Europe nagradilo zadarski Pozdrav suncu nagradom za Najbolju praksu

Na natječaju pod nazivom ”Najbolje prakse obnove europskih obalnih gradova” zadarska instalacija Pozdrav suncu osvojila je treću nagradu. Metodologiju natječaja zajednički su izradili Udruga lokalne samouprave Velike Britanije i Centar za izvrsnost Vijeća Europe.

Grad Zadar prijavio se na natječaj kojeg je raspisalo Vijeće Europe, a koji valoriziraju najbolje prakse na lokalnoj razini s konkretnom koristi za same građane.

Pozdrav suncu tako je ocijenjen kao hvalevrijedni primjer instalacije koja proizvodi energiju za daljnju distribuciju, a zadarska lokalna samouprava nagrađena je zbog originalnosti, inovativnosti i održivosti idejnog rješenja. Zadarskom će izaslanstvu dana 9. svibnja u Blackpoolu biti uručena nagrada za Najbolju praksu, a bit će održana i prezentacija proizvodnje električne energije iz Pozdrava suncu.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija