Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. svibanj. 2020.

Vodič za gradove Svjetske zdravstvene organizacije na temu povećanja spremnosti za Covid-19 i buduća izvanredna stanja

Svjetska zdravstvena organizacija objavila je vodič za gradove kojim želi pružiti podršku lokalnim vlastima, čelnicima i donositeljima politika u gradovima i urbanim naseljima u identificiranju učinkovitih pristupa i provedbi preporučenih radnji, koje povećavaju prevenciju, razinu pripreme i spremnost za COVID-19 u urbanim sredinama.

Cilj dokumenta je osigurati snažan odgovor i eventualan oporavak, a obuhvaća čimbenike jedinstvene za gradove i urbane sredine, razmatra urbanu spremnost, ključna područja fokusa te pripremu za buduća izvanredna stanja.

Vodič možete pronaći OVDJE.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija