Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. rujan. 2021.

Vrijeme od mandarina

Ovoj se objavi radujemo svake godine – kreće Inicijativa samostalnog plasmana mandarina na javnim površinama gradova i općina diljem Hrvatske!

Povjerenstvo za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine pokreće Inicijativu samostalnog plasmana mandarina na javnim površinama gradova i općina diljem Hrvatske, a Udruga gradova istu sa zadovoljstvom podržava.

Kroz protekle tri godine preko stotinu OPG-ova iz doline Neretve povezalo se s tržištem i plasiralo svoj proizvod – svježe, kvalitetne i zdrave mandarine. Prošlogodišnjoj se Inicijativi odazvalo više od 20 gradova, a sada je vrijeme da taj broj premašimo.

Službeni Zahtjev predsjednice Povjerenstva za mandarine, gđe Žakline Marević:

Gradovima u RH- Zahtjev za korištenjem javne površine 2021.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija