Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. ožujak. 2018.

WiFi4EU – besplatne radionice za JLS u Zagrebu, Osijeku i Šibeniku

Besplatne radionice o programu WiFi4EU za gradove održavaju se u Zagrebu, Osijeku i Šibeniku, a imaju za cilj predstaviti mogućnosti uvođenja besplatnog WiFi-ja za građane i posjetitelje u javnim prostorima, uz 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture.

Što je WiFi4EU?
Program “WiFi4EU” provodi Europska komisija, a namijenjen je promicanju uvođenja besplatnog WiFija za građane i posjetitelje u javnim prostorima.

Kome je namijenjen WiFi4EU?
Program je namijenjen svim zemljama članicama EU, a odnosi se na 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture za jedinice lokalne samouprave na lokacijama kao što su trgovi, parkovi, knjižnice, muzeji, javne ustanove, zdravstveni centri i sl.

Kome je namijenjena radionica?
Radionica je predviđena za predstavnike gradova i općina, odnosno predstavnike jedinica lokalne samouprave.

Koji je cilj radionice?
Na radionici će sudionici biti upoznati s detaljima programa WiFi4EU, mogućnostima i uvjetima prijave, kao i tehničkim zahtjevima za Wi-Fi opremu koje je propisala Europska komisija.
Svim sudionicima bit će omogućena prijava na besplatno savjetovanje i potporu prilikom prijave na “WiFi4EU” natječaj.

Gdje se radionice održavaju?
Zagreb – 26.03. – HUP (Radnička cesta 52. I kat) – u 10 h
Osijek – 28.03. – Poduzetnički inkubator BIOS (J.J.Strossmayera 341) – u 11 h
Šibenik – 04.04.2018. – Gradska vijećnica (Trg Republike Hrvatske 3) – 11 h

Kako se prijaviti na radionicu?
Sudionici se na radionicu mogu prijaviti putem http://www.microlink.hr/EasyEdit/UserFiles/sfobrasci/obrazac-wifi4eu-radionica.html

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija