Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. ožujak. 2024.

Konferencija Prilagodba klimi – otporan grad, sretan grad – OTKAZANO!!!

22. travnja, povodom Dana planeta Zemlje, WWF Adria u suradnji s Gradom Koprivnicom, Gradskim komunalnim poduzećem Komunalac iz Koprivnice i Sveučilištem Sjever, organizira konferenciju o održivim gradovima u kontekstu klimatskih promjena. Konferencija će se održati u Koprivnici u prostoru Sveučilišta Sjever.

Ideja konferencije je pokazati kako klimatske promjene utječu na život u gradovima danas, kako gradovi trebaju planirati svoj daljnji razvoj i kvalitetu života i koja su to praktična rješenja koja prvenstveno jačaju otpornost na klimatske promjene te po mogućnosti i ublažavaju njihove posljedice, bilo da dolaze od samih gradova ili lokalnih kompanija.

Konferencija je koncipirana u tri tematska bloka koji se sastoje od predavanja i panel rasprave – od definiranja činjeničnog stanja, preko strateških i konkretnih rješenja iz gradova te mogućnosti financiranja. Cilj je predstaviti što više primjera dobre prakse. Panele moderira WWF Adria.

Konferencija će završiti sadnjom voćaka na sveučilišnom kampusu pri čemu će uz sadnice biti postavljene pločice s nazivom voćke i imenom grada koji je sadi te logom Grada Koprivnice i WWF-a.

Organizatori ljubazno mole da sudjelovanje na konferenciji potvrdite do 9. travnja slanjem e-maila na adresu jgable@wwfadria.org

Pogledajte detaljan DNEVNI RED.

Pozivnica:

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija