03. ožujak. 2020.

Zadnji dan za prijavu na okrugli stol “Inovacije u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost” – OTKAZANO

U okviru 7. godišnjeg okupljanja mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE koje se održava u Zagrebu 13. ožujka 2020. planiran je bogat program okruglog stola na temu inovacija u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost.

Program će započeti godišnjom Skupštinom mreže na kojoj će prisutni biti upoznati s radom mreže u prethodnoj godini, izjavom Političkog odbora za 2020. te programom rada Mreže u ovoj godini. U sklopu Skupštine bit će predstavljena i Akademska mreža, čije je osnivanje potaknuto od članova Mreže iz akademske zajednice.

Zatim slijedi okrugli stol pod nazivom “Inovacije u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost” u sklopu kojeg će predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture RH te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU (RH) predstaviti europsku i nacionalnu prometnu politiku u sljedećem programskom razdoblju.

U nastavku će biti održane paralelne sesije na temu inovacija u prometnim politikama te inovativnih tehnologija i rješenja za održivu mobilnost. Kraj bogatog programa završit će panel raspravom “Budućnost održive urbane mobilnosti u Jugoistočnoj Europi”.

Događaj organiziraju Grad Zagreb i tajništvo mreže čije aktivnosti provodi udruga ODRAZ.

PRIJAVA
Sudjelovanje potvrdite najkasnije do srijede 4. ožujka 2020. putem on-line obrasca na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/2v186BF

Dnevni red događanja pogledajte OVDJE.

Troškove putovanja i smještaja snose sudionici.