Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. studeni. 2014.

Zajednička sjednica Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova održava se u srijedu, 19. studenoga u Zagrebu (hotel Palace) u 10 sati

Zajednička sjednica Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova održava se u srijedu, 19. studenoga u Zagrebu (hotel Palace) s početkom u 10 sati!

Obavještavamo vas o zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova koja će se održati u srijedu, 19. studenoga 2014. u Zagrebu, Trg. J. J. Strossmayera 10, hotel Palace.

Osnovna tema rasprave bit će: Položaj i perspektiva lokalne samouprave te regionalni razvoj Republike Hrvatske u sklopu predložene porezne reforme.

Predsjedništvo i Skupština na zajedničkoj će sjednici provesti raspravu te usvojiti zaključke i stajališta Udruge koja će biti komunicirana prema središnjim tijelima državne vlasti, Vladi i Saboru Republike Hrvatske te prema medijima. S tim je ciljem i sazvana tiskovna konferencija koja će se održati u 12 sati, odmah po okončanju zajedničke sjednice.

Dolazak gradonačelnika i/ili zamjenika potrebno je potvrditi najkasnije do danas (utorak) 18. studenoga 2014. u 14 sati na brojeve telefona 091/4668 007 i 091/ 4668 003, odnosno putem e-mail adresa maja@udruga-gradova.hr ili nives@udruga-gradova.hr

Molimo sve gradonačelnike koji još nisu potvrdili svoje sudjelovanje, odnosno sudjelovanje drugog predstavnika svojega grada da to učine što prije.

Napominjem da za sudjelovanje na zajedničkoj sjednici nije potrebna punomoć ukoliko sudjeluju zamjenik ili eventualno, pročelnik upravnog odjela nadležnog za financije.

Poziv na zajedničku sjednicu 19.11.14.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija