Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. prosinac. 2016.

Zaključak o ostvarivanju prava nacionalnih manjina u gradovima

Predsjedništvo Udruge gradova na sjednici u Puli koncem studenoga, između ostaloga, raspravljalo je i o ostvarivanju prava nacionalnih manjina u gradovima koje jest neupitno, no isto tako postaje i neodrživo veliki trošak za gradske proračune.

Zaključak Predsjedništva Udruge gradova o ostvarivanju prava nacionalnih manjina u gradovima koji je Predsjedništvo jednoglasno usvojilo na sjednici održanoj 23. studenoga u Puli, dostavljen je Vladi Republike Hrvatske, Ministarstvu uprave te Ministarstvu financija, sve u nadi da će nadležni uvažiti stajališta Udruge s obzirom na argumentaciju iznijetu u Zaključku, a posebno s obzirom na predstojeće usvajanje Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2017. godinu.

Cjeloviti tekst s obrazloženjem:

zakljucak-o-ostvarivanju-prava-nacionalnih-manjina-u-gradovima

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija