Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. srpanj. 2013.

Zaključci i preporuke sa Završnog seminara na projektu ENCRO

Nastavno na Završni seminar na projektu ENCRO koji je održan u Zagrebu 14. svibnja te je okupio primarno predstavnike gradova i općina, organizacija civilnog društva i obrazovnog sektora, donosimo vam prigodu da se upoznate s usvojenim Zaključcima i preporukama.

Sudionicima skupa predstavljene su sve provedene projektne aktivnosti te pobjednički projekti Natjecanja u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti. U sklopu događanja održane su radionice s tri radne grupe na kojima se raspravljalo o načinima na koje gradovi (i općine) mogu potaknuti ulaganja u održivu energetiku, obrazovanje mladih iz područja uštede energije i energetske učinkovitosti te obrazovanje odraslih o ovim izuzetno bitnim temama. Najveći broj Zaključaka i preporuka odnosi se upravo na jedinice lokalne samouprave i predstavlja vrlo konkretne i korisne smjernice.

Više o projektu ENCRO možete pročitati ovdje, dok zaključke možete pronaći u privitku: ENCRO zaključci.pdf

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija