Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. svibanj. 2015.

Zaključci saborskog Odbora u vezi rješavanja imovinskih predmeta

Odbor za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu Hrvatskoga sabora jednoglasno je usvojio Zaključke u vezi s „Odnosom i suradnjom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave po pitanjima dugotrajnog rješavanja predmeta“

Raspravom o problematici dugotrajnog rješavanja predmeta na tematskoj sjednici Odbora održanoj u ožujku 2015. željelo se iznaći konkretne prijedloge i konkretna rješenja koja će osigurati efikasno i učinkovito rješavanje predmeta na svim razinama. U raspravi su, uz predstavnike Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, sudjelovali i predstavnici gradova, članova naše Udruge.

Drago nam je da je Odbor nastavio s dobrom praksom organiziranja tematskih sjednica na kojima se, uz nazočnost predstavnika državne vlasti i uprave, raspravlja o stvarnim problemima lokalnih jedinica, a posebno pozdravljamo inzistiranje Odbora na provedbi zaključaka kako tematske sjednice ne bi bile još jedan u nizu skupova na kojima se teoretiziralo, ukazalo na probleme i izrazilo zabrinutost.

Zaključke Odbora usvojene na sjednici 23. travnja 2015. možete pročitati ovdje:

ZAKLJUČAK – Odbor za lokalnu

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija