Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. svibanj. 2018.

Završna konferencija projekta EmBuild u Beogradu, 7. lipnja

Završna konferencija projekta EmBuild, financiranog iz programa Horizon2020, održat će se u Gradskoj vijećnici u Beogradu, 7. lipnja ove godine.

Cilj projekta je povećanje kapaciteta aktera na lokalnoj razini i razvijanja jednostavnih alata koji olakšavaju oblikovanje i provedbu lokalnih planova obnove.

Konferencija će okupiti predstavnike lokalnih i nacionalnih vlasti iz jugoistočne Europe, predstavnike energetske zajednice, stručnjake iz područja energetske učinkovitosti i mnoge druge.

Registracije su otvorene do 5. lipnja, a registrirati se možete na https://us13.campaign-archive.com/?e=&u=5547559b857e9563da90a9c1a&id=3c1bb648e0. Na istoj adresi možete pronaći program konferencije i sve ostale informacije.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija