Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. svibanj. 2017.

Završna konferencija projekta FosterREG

Nakon gotovo dvije godine suradnje između deset partnera iz četiri zemlje, FosterREG projekt bliži se kraju. Projekt financiran iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Horizon 2020, koji je počeo u lipnju 2015. godine, završava 31. svibnja 2017. godine.

FosterREG ima za cilj poboljšati kapacitete upravnih tijela na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini za bolje planiranje, financiranje i provedbu projekata integrirane urbane obnove za održivo korištenje energije. Cilj se postiže, između ostalog, kroz angažiranje javnih dionika u aktivnostima jačanja kapaciteta (treninzima) na nacionalnoj i europskoj razini.

Završna konferencija projekta održat će se u četvrtak, 11. svibnja 2017. godine, u Zagrebu, u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna.

Radionica i ručak su besplatni za sve sudionike. Za prezentacije koje se održavaju na engleskom jeziku, osigurano je simultano prevođenje.

Na završnoj konferenciji predstavit će se rezultati FosteREG-a iz zemalja sudionica, kao i utjecaj trening aktivnosti održanih u sklopu projekta širom EU. Prisutnoj publici bit će ponuđene lekcije i materijali za buduću upotrebu pri planiranju, financiranju i provedbi projekata integrirane urbane obnove.

Na konferenciji će prezentacije održati brojni predavači: od predstavnika nacionalnih klastera, predstavnika Energy cities inicijative, brojnih europskih udruga uključenih u projekte energetske učinkovitosti i urbane obnove do predstavnika nacionalnih vlasti.

Prijaviti se možete ovdje.

Ako imate problema s online prijavom, registraciju za radionicu možete isto tako izvršiti slanjem maila na iva@sdewes.org

Mjesto: Hotel International, Miramarska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska
(www.hotel-international.hr/homepage)

Program konferencije možete pronaći ovdje.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija