04. svibanj. 2017.

Završna konferencija projekta FosterREG

Nakon gotovo dvije godine suradnje između deset partnera iz četiri zemlje, FosterREG projekt bliži se kraju. Projekt financiran iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Horizon 2020, koji je počeo u lipnju 2015. godine, završava 31. svibnja 2017. godine.

FosterREG ima za cilj poboljšati kapacitete upravnih tijela na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini za bolje planiranje, financiranje i provedbu projekata integrirane urbane obnove za održivo korištenje energije. Cilj se postiže, između ostalog, kroz angažiranje javnih dionika u aktivnostima jačanja kapaciteta (treninzima) na nacionalnoj i europskoj razini.

Završna konferencija projekta održat će se u četvrtak, 11. svibnja 2017. godine, u Zagrebu, u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna.

Radionica i ručak su besplatni za sve sudionike. Za prezentacije koje se održavaju na engleskom jeziku, osigurano je simultano prevođenje.

Na završnoj konferenciji predstavit će se rezultati FosteREG-a iz zemalja sudionica, kao i utjecaj trening aktivnosti održanih u sklopu projekta širom EU. Prisutnoj publici bit će ponuđene lekcije i materijali za buduću upotrebu pri planiranju, financiranju i provedbi projekata integrirane urbane obnove.

Na konferenciji će prezentacije održati brojni predavači: od predstavnika nacionalnih klastera, predstavnika Energy cities inicijative, brojnih europskih udruga uključenih u projekte energetske učinkovitosti i urbane obnove do predstavnika nacionalnih vlasti.

Prijaviti se možete ovdje.

Ako imate problema s online prijavom, registraciju za radionicu možete isto tako izvršiti slanjem maila na iva@sdewes.org

Mjesto: Hotel International, Miramarska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska
(www.hotel-international.hr/homepage)

Program konferencije možete pronaći ovdje.