Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. studeni. 2018.

10. Susret gradonačelnika i poduzetnika

Otvorene su prijave za 10. Godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika održava se od 21.-23.11.2018. godine u Hotelu LeMeridien Lav u Splitu (Podstrana). U sklopu Susreta održavaju se sjednice Predsjedništva i Skupštine Udruge gradova.

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i poslovni tjednik LIDER desetu godinu za redom organiziraju „48 SATI“ – Susret gradonačelnika i poduzetnika. Cilj skupa je raspraviti i definirati mogućnosti suradnje javnog i privatnog sektora u svrhu poticanja razvoja lokalnih jedinica te predstaviti uspješne primjere i iskustva u područjima od zajedničkog interesa gradonačelnicima i poduzetnicima. Skup će se održati od 21. do 23. studenoga u Splitu (Hotel Le Meridien Lav, Podstrana).

Na susretu će se razgovarati o dobrim praksama lokalne samouprave, izvorima financiranja lokalnih projekata, obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti te digitalnim lokalnim zajednicama. Fokus raspravama obradit će se pitanja sigurnosti lokalnih zajednica, gospodarenja otpadom i planirana porezna reforma. U sklopu panel rasprave o budućnosti lokalne samouprave raspravljat će se planirane zakonodavne izmjene i aktivnosti nadležnih tijela koje će utjecati na lokalnu samoupravu u idućim godinama.

Dosadašnji susreti gradonačelnika i poduzetnika okupljali su preko 300 sudionika i očekujemo da će ove godine biti vođena zanimljiva i korisna rasprava o važnim temama za lokalne zajednice.

Pokroviteljstvo su do sada prihvatili Ministarstvo financija i Ministarstvo državne imovine.

Gradonačelnici gradova članova Udruge gradova ne plaćaju kotizaciju, a registracija sudjelovanja je obavezna.

Program konferencije, popis predavača i prijave dostupne su i redovno se ažuriraju na ovom linku.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska