Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. studeni. 2019.

11. Susret gradonačelnika i poduzetnika

Počela je 11. konferencija ’48 sati’, najveći skup gradonačelnika, poduzetnika i znanstvene zajednice u Hrvatskoj, na kojem će oko 450 sudionika raspravljati o mogućnostima koje stoje na raspolaganju gradovima za unapređenje kvalitete života te angažmana gospodarstva i znanosti.

Godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika u organizaciji Udruge gradova i poslovnog tjednika Lider prilika je da poduzetnici i predstavnici lokalnih vlasti saznaju za buduće lokalne projekte te mogućnosti domaćih tvrtki, ali i da se upoznaju i izravno kontaktiraju jedni s drugima.

Izvor: Lider Media

Konferencijske vijesti pratite na ovom linku

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija