28. ožujak. 2022.

14.7 milijuna € za inovacijske projekte u sektoru urbane mobilnosti

Novi javni poziv za prijavu inovativnih projekata u okviru EIT Urban Mobility, inicijative Europskog instituta za inovacije i tehnologiju, otvoren je do 28.04.2022.!

Poziv je otvoren za projekte s inovativnim rješenjima za izazove s kojima se europski gradovi suočavaju kako bi poboljšali živote građana. Tematski fokus inovacijskih projekata koji su prihvatljivi za prijavu i financiranje ovog EIT Urban Mobility poziva, uključujući i primjere projektnih prijedloga detaljno su pojašnjeni na linkovima u nastavku:

Ukoliko imate projektni prijedlog u jednom od navedeni tematskih područja pozivamo vas da se pobliže upoznate i povežete s potencijalnim partnerima putem matchmaking platforme.

Detaljne informacije o javnom pozivu za prijavu inovacijski projekata možete doznati na CALL FOR PROPOSALS ON INNOVATION FOR THE BUSINESS PLAN 2023-2025

EIT URBAN MOBILITY je inicijativa Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), podržana od strane Europske Unije a djeluje na poticanju pozitivnih promjena u gradovima kako bi ih učinili ugodnijim mjestima za život. Saznajte više na eiturbanmobility.eu

Predstavnik EIT Urban Mobility-a u Hrvatskoj je Invento Capital Partners – HUB Croatia.

Za sva pitanja obratiti se hub@inventocapitalpartners.eu