Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. ožujak. 2022.

14.7 milijuna € za inovacijske projekte u sektoru urbane mobilnosti

Novi javni poziv za prijavu inovativnih projekata u okviru EIT Urban Mobility, inicijative Europskog instituta za inovacije i tehnologiju, otvoren je do 28.04.2022.!

Poziv je otvoren za projekte s inovativnim rješenjima za izazove s kojima se europski gradovi suočavaju kako bi poboljšali živote građana. Tematski fokus inovacijskih projekata koji su prihvatljivi za prijavu i financiranje ovog EIT Urban Mobility poziva, uključujući i primjere projektnih prijedloga detaljno su pojašnjeni na linkovima u nastavku:

Ukoliko imate projektni prijedlog u jednom od navedeni tematskih područja pozivamo vas da se pobliže upoznate i povežete s potencijalnim partnerima putem matchmaking platforme.

Detaljne informacije o javnom pozivu za prijavu inovacijski projekata možete doznati na CALL FOR PROPOSALS ON INNOVATION FOR THE BUSINESS PLAN 2023-2025

EIT URBAN MOBILITY je inicijativa Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), podržana od strane Europske Unije a djeluje na poticanju pozitivnih promjena u gradovima kako bi ih učinili ugodnijim mjestima za život. Saznajte više na eiturbanmobility.eu

Predstavnik EIT Urban Mobility-a u Hrvatskoj je Invento Capital Partners – HUB Croatia.

Za sva pitanja obratiti se hub@inventocapitalpartners.eu

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija