25. travanj. 2018.

25 URBACT-ovih mreža za transfer traži gradove članove

U prvoj fazi URBACT-ovih mreža za transfer odobreno je njih 25. Te mreže sastoje se od po tri grada i u narednih 6 mjeseci (druga faza) zadaća im je popuniti mreže s još najmanje 2, a najviše 5 projektnih partnera. Prihvatljivi projektni partneri u toj projektnoj fazi su jedinice lokalne samouprave i razvojne agencije (osnovane od strane JLS-a).

Budući da nakon kompletirane prve faze u odobrenim mrežama nema hrvatskih gradova, povećana je prilika da se oni uključe u drugoj fazi. U svakoj mreži može sudjelovati samo jedan partner iz pojedine države.

Postupak za pridruživanje određenoj mreži je da najprije odaberete mrežu koja vam tematski odgovara te se zatim javite kontakt osobi ispred te mreže i izrazite interes. Oni će vas uputiti u daljnje korake oko pristupanja toj mreži.

Popis i kratak opis mreža, gradove članove tih mreža, kao i kontakte vodećih partnera, možete pronaći OVDJE.