Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. prosinac. 2018.

6 hrvatskih gradova u URBACT-ovim Mrežama za transfer!

URBACT-ov Odbor za praćenje odobrio je 4. prosinca ove godine 23 Mreže za transfer koje započinju 2. fazu svog rada. U njima je mjesto našlo i šest hrvatskih gradova.

25 zemalja je zastupljeno u 23 mreže koje okupljaju ukupno 161 pojedinačnog partnera. Oko 37% partnera su novopridošli u URBACT, što znači da nikada prije nisu bili uključeni u URBACT II ili III mrežu.

Od hrvatskih gradova, svoje mjesto u navedenim mrežama pronašli su Dubrovnik, Novigrad, Pregrada, Šibenik, Varaždin i Zagreb.

Faza 2, koja traje 24 mjeseca, podijeljena je na dva različita razdoblja:

• Prvih 18 mjeseci čini razdoblje prijenosa učenja, tijekom kojeg će se partneri usredotočiti na razmjenu prijenosa i aktivnosti učenja unutar mreže

• Posljednjih 6 mjeseci – razdoblje širenja prijenosa – bit će posvećeno komuniciranju i raspravljanju o iskustvima prijenosa svakog od partnera prema široj publici.

Svi partneri iz Hrvatske, koji su postali dio Mreža za transfer, bit će predstavljeni na Nacionalnom seminaru koji će se održati na proljeće 2019. godine, u suradnji s Nacionalnom URBACT točkom za Sloveniju.

Popis i opis odobrenih mreža možete pronaći OVDJE.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija