Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Održana četvrta Škola za lokalni održivi razvoj u Šibeniku

16. i 17. rujna 2021. godine održan je četvrti blok edukacije Škole za održivi razvoj u Šibeniku, u sklopu projekta „SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost“. Razgovaralo se i učilo o strateškom predviđanju, socijalnom poduzetništvu, socijalnim inovacijama i načinima organiziranja zajednice te revitalizaciji kulturne baštine.

Čitajte dalje

Konferencija “Lokalni rad s mladima: Hrvatska u europskom kontekstu” – prijave do 20. rujna

Konferencija na temu “Lokalni rad s mladima: Hrvatska u europskom kontekstu“ održat će se 27. rujna u Sisku. Konferenciju organizira Agencija za mobilnost i programe EU koja koordinira projekt Europe Goes Local u Hrvatskoj, a u okviru kojeg se jedince lokalne samouprave osnažuju u području rada i suradnje s mladima te osmišljavanju i provedbi politika za mlade. Prijave su moguće do 20. rujna.

Čitajte dalje

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija