Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Potpisan Sporazum o sprječavanju nastanka otpada od hrane

Potpredsjednik Udruge gradova i gradonačelnik Poreča, gosp. Loris Peršurić danas je u Zagrebu s ministricom poljoprivrede, Marijom Vučković, potpisao Dobrovoljni sporazum o sprječavanju i smanjenju nastajanja otpada od hrane „Zajedno protiv otpada od hrane“, čime je iskazao spremnost i posvećenost Udruge gradova da se aktivno uključi u provedbu svih mjera definiranih Sporazumom, koje mogu pripomoći smanjivanju, u konačnici i nestanku ove vrste otpada.

Čitajte dalje

U Saboru o otpadu

U Hrvatskom je saboru dana 16. ožujka održan okrugli stol „Kružno gospodarenje otpadom, problematika zbrinjavanja otpada u Varaždinu“. Moderator okrugloga stola bio je zastupnik MOST-a Marin Miletić.

Čitajte dalje

Je li preskupo doći do liječnika?

Pučka pravobraniteljica prikuplja informacije o tome na koliki broj građana negativno utječe pravilo da se naknada troškova prijevoza kod liječenja odobrava samo ako je udaljenost od grada ili naselja do bolnice veća od 50 kilometara. Molimo vas da ispunite tablicu i pomognete u prikkupljanju traženih podataka.

Čitajte dalje

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija