Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. listopad. 2017.

Civilno društvo & Nacionalna strategija

Nacionalna strategija stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva dostavljena nam je na očitovanje.

Nacionalna strategija stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva strateški je dokument kojim se izražava politika Vlade Republike Hrvatske, odnosno ciljevi koji se žele ostvariti u području normativnog, financijskog i institucionalnog okruženja za razvoj civilnoga društva te potpore djelovanju organizacija civilnoga društva kao važnih čimbenika društveno-ekonomskog razvoja Republike Hrvatske, ali i oblikovanja i provedbe EU i međunarodnih politika.

Pozivamo da nam najkasnije do petka, 27. listopada dostavite svoja očitovanja na tekst Nacrta Nacionalne strategije, a posebno na mjere i aktivnosti koje se odnose na gradove. Vaše ćemo primjedbe objediniti i uputiti službeno Uredu za udruge kako bi Nacrt strategije mogao krenuti put Vlade.

Tekst Nacrta:

UZU – Nacrt Nacionalne strategije 2017.-2022.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija